Kirjaudu sisään Ota yhteyttä: +358 400 284 400 | info@polarmetalli.fi
Limen.fi >
Yritys
Tuotevalikko
Maksutavat

Limen.fi:n tarina

Toivotamme sinut tervetulleeksi Limen.fi-verkkokauppaan!

Mikä on Limen.fi?

Limen.fi on suomalainen verkkokauppa, joka tarjoaa raikkaita ostoelämyksiä netissä. Olemme erikoistuneet grilleihin, ruoanlaittoon ja vapaa-aikaan.

Tarjoamme aina vain tarkkaan valikoituja tuotemerkkejä. Valikoimiimme kuuluvat muun muassa Polar pihagrillit, Big Green Egg, Outdoor Chef -grillit sekä monipuoliset grillausvälineet.

Limen.fi:n juuret juontavat Pohjoiseen Suomeen ja vuoteen 1984. Tapio Saukko perusti Polar Metalli Oy:n omaan pieneen 25 m2:n autotalliinsa.

Vuosien varrella yritys kasvoi ja valmisti omia tuotteittaan ja alihankintaa.  Vuodet vierivät ja Tapion lapset kasvoivat ja siirtyivät yrityksen johtoon. Vuosien varrella yritys on kasvanut monialayritykseksi.

Pojat Matti ja Markus aloittivat omien tuotteiden valmistuksen ja myynnin ohella maahantuomaan erilaisia tuotteita ja rakentamaan niille jakelukanavia. Seuraava luonnollinen askel oli perustaa verkkokauppa.

Me Limen.fi-tiimissä päätimme käyttää grillialan osaamisemme asiakkaiden hyödyksi. Siksi valikoimme verkkokauppaamme markkinoiden parhaat grillit lisävarusteineen. Tervetuloa tutustumaan tarjontaamme!

Tämä on Limen.fi.

Raikkaita ostoelämyksiä!

Tuotealueet