Kirjaudu sisään Ota yhteyttä: +358 400 284 400 | info@polarmetalli.fi
Limen.fi >

Voita pizzauuni

Maksutavat

Voita aito pizzauuni!

Oletko intohimoinen pizzan ystävä? Haluatko valmistaa kotona pizzaa, joka on vailla vertaa?

Tervetuloa, olet löytänyt oikeaan paikkaan!

Limen.fi myy parhaat pizzauunit, joilla et voi epäonnistua! Kotona tehty pizza on nyt parempaa kuin koskaan aiemmin, ja näppärän kokoinen pizzauuni sopii joka kotiin. Lisäksi voit valmistaa uunissa myös erittäin herkulliset karjalanpiirakat, rieskat, kalaa tai lihaa – onnistut takuulla!

Vuoden 2019 uudet mallit ovat saapuneet varastoomme, ja päätimme pistää sen kunniaksi pystyyn arvonnan! Nyt voit voittaa markkinoiden parhaan pizzauunin ja kaikki tarvikkeet Suomen herkullisimman pizzan tekoon. Voittajan on varmasti helppo hymyillä, joten osallistu arvontaan online ilman tiliä jo tänään.

Arvonnan palkintopaketti sisältää seuraavat tuotteet top-listalta:

 • MyPizza 2019 -pizzauuni
 • Vuolukivi pizzan paistoon (valmistusmaa Suomi)
 • Pizzalapio
 • Iso puinen leikkuualusta
 • Puinen kaulin pizzan ja karjalanpiirakoiden tekoon
 • Ilmaista pellettiä koko vuodeksi

Suomalaiset rakastavat pizzaa ja karjalanpiirakoita, joten uusi pizzauunimme on täydellinen lisä jokaiseen suomalaiseen ulkokeittiöön. Huolellinen suunnittelu, luotettavat valmistusmateriaalit ja kompakti koko takaavat sen, että uuni on todella turvallinen ja pitkäikäinen.

Osallistu arvontaan oheisella online lomakkeella ja voita markkinoiden paras pizzauuni. Kerro viestikentässä, mitä juuri sinun suosikkipizzasi sisältää – kinkkua, katkarapuja, herkkusieniä vai kenties kiisteltyä ananasta?

Ole muita nopeampi ja osallistu jo tänään, sillä kampanja on voimassa hyvin rajoitetun ajan. Voit ottaa osaa arvontaan helposti ilman rekisteröitymistä – täytä vain alla oleva lomake, ja olet automaattisesti mukana. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti sähköpostitse.

Osallistu arvontaan ja voita parhaat palkinnot:

Pizzauunin käyttö

Pizzan, karjalanpiirakoiden, rieskan tai vaikkapa lihan paistaminen pizzauunissa on helppoa hommaa. Näiden ohjeiden avulla sinäkin voit valmistaa Suomen parhaat kotitekoiset herkut tuossa tuokiossa:

 1. Lämmitä pizzauuni luonnonmukaisilla pelleteillä. Sopivan lämpötilan saavuttaminen vie vain n. 20–30 minuuttia, joten pelletit ovat nopeampi vaihtoehto kuin puu.
 2. Levitä pizzalapiolle jauhoja ja aseta pizza sen päälle.
 3. Laita pizza uuniin ja sulje luukku.
 4. Paista n. 2–5 minuuttia välillä käännellen.
 5. Ota pizza ulos uunista ja nauti!

Voit kokeilla kaikkia parhaita pizza-reseptejä ja valmistaa juuri omaan makuusi sopivat herkut helposti ja näppärästi.

Useampikin pizza valmistuu hetkessä, sillä paistoaika on vain muutama minuutti!

Tarjous netissä 2019

Meillä on juuri nyt tarjolla myös paljon alennuksia, joista kerromme henkilökohtaisesti jokaiselle arvontaan osallistuneelle. Eli jos et satu voittamaan arvonnan palkintoa, saat pizzauunin ja tarvikkeet joka tapauksessa halvalla tarjoushintaan!

Lähetämme arvontaan osallistuneille erityisen alennuskupongin, jolla voi lunastaa jopa -50 % alennuksia verkkokaupastamme. Voit hyödyntää alennuksen heti kupongin saatuasi jopa ilman talletusta, ja online-tilaukset pystyy maksamaan toimituksen jälkeen vaikkapa pankkitunnuksilla. Hyväksymme luotettavat suomalaiset maksutavat, ja uutuutena verkkokaupassamme käy myös Trustly.

Ole Suomen paras pizzaleipuri!

Osallistu arvontaan ja lunasta tarjous jo tänään täyttämällä tällä sivulla oleva lomake. MyPizza-tuotteet auttavat sinua tekemään koko Suomen parhaat pizzat, rieskat ja karjalanpiirakat. Miksi tyytyä hitaaseen ja tehottomaan sähköuuniin, kun tarjolla on näin loistava vaihtoehto?

Meidän avullamme sinusta tulee kylän paras leipuri ja kokki!

Tuotealueet