Tietoa meistä

Tämä nettikauppa on kolmen grillausta ja perinteistä suomalaista ruokaa rakastavan kokin yhteistyön tulos. Meillä on yhteensä lähes 50 vuotta kokemusta ravintola-alalta, joten olemme nähneet kaikenlaista. Päätimme vuosituhannen vaihteessa perustaa oman, nimenomaan grillaukseen ja laadukkaisiin kaasugrilleihin erikoistuneen sivuston, koska sellaista ei vielä Suomessa ollut. Nyt myymme huolella ja ammattitaidolla valittuja kaasugrillejä suomalaisille kotikokeille ja ravintoloille – ja siten voimme osaltamme edistää ruokakulttuuria.

Laadukkaat tuotteet, edulliset hinnat

Testaamme itse jokaisen myymämme tuotteen, sillä haluamme varmistaa, että valikoimiimme pääsee ainoastaan parhaita kaasugrillejä. Jokainen myymämme malli on takuulla laadukas ja turvallinen. Tavoitteenamme on pitää samalla hinnat kohtuullisina, ja järjestämme usein myös kampanjoita.

Opi grillaamaan kanssamme

Emme halua ainoastaan myydä kaasugrillejä – haluamme myös opettaa asiakkaillemme grillauksen salat. Koska olemme kokeneita kokkeja, tiedämme yhden jos toisenkin sisäpiirin niksin, joiden avulla ruoasta saa suorastaan taivaallista. Jaamme näitä vinkkejä asiakkaillemme, koska nautimme ajatuksesta, että entistä useampi suomalainen pääsee herkuttelemaan suussa sulavalla grilliruoalla.